Programul "CLUB CARD" - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)


Programul de fidelizare "Club Card"

Devenind proprietarul cardului de fidelitate "Club Card" de la compania pit.md - automat beneficiați de oportunitatea de a cumpăra bunuri în termeni avantajoși!

Cu "Club Card" beneficiați de o reducere garantată de pînă la 7% pentru întreaga gamă de produse de marcile comerciale : PIT; Kraft Tool; MakFlex; Tiedao; Makita; Тайга; GreenLand; PRIMO; Родничок; Колос; Строитель; Specco; Hoffmuller; Monarch; Kitchen Kraft. pe care le puteți cumpăra pe site-ul nostru www.pit.md, precum și la magazinele noastre PIT.MD

Devenind titular cardului de fidelitate "Club Card" devii automat un participant la tombole și concursuri, organizate de noi special pentru clienții care dețin "Club Card".

Pentru a primi "Club Card" trebuie să achiziționați bunuri în valoare de peste 1000 de lei!

Condiții necesare:

- Pentru a primi "Club Card" trebuie să aveți un cec de la compania pit.md pentru o sumă de peste 1000 de lei, sau mai multe cecuri cu o valoare totală mai mare de 1000 de lei emise în aceeași zi.

- Cardul oferă o reducere de pîna la 7% la achiziția făcută de client pentru data viitoare. Cu alte cuvinte, nu se aplică primului cec de peste 1000 lei necesar pentru procesarea cardului în sine.
- Este permis să folosească cecul de către mai multe persoane, adică să o puteți transfera prietenilor, rudelor sau cunoștințelor.

-Pentru înregistrarea cardului de fidelitate este necesar următoarele informații despre client: Nume Prenume, Data nașterii, Telefon de contact (mobil), adresa de e-mail (dacă este cazul), adresa de domiciliu / livrare.

- Cardul de fidelitate nu se aplică pentru produsele promoționale, precum și asupra bunurilor achiziționate pe bază de credit.

- În urma achiziționării bunurilor pe site-ul pit.md, puteți comanda cardul de fidelitate sunând la telefonul 0 79 12 12 33

(Atunci când achiziționați bunuri în magazinele noastre, vă rugăm să contactați consultanții noștri pentru emiterea cardului de fidelitate.)

- Compania PIT.MD își rezervă dreptul de a informa proprietarii “Club Card” despre concursurile și promoțiile în derulare.


Call
Messenger Messenger Viber Viber