Mașini de debitat metal de vanzare in Chisinau, Moldova - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Brand
Mai mult... colaps
Diametrul discului (mm)
Puterea (W)
Rotații (rpm)
Tăiere max. (mm)
Pret
LEI LEI

Masini de debitat metal  

Conține 15 produse.
Se afișează 1 - 15 din 15 produse

Mașina de debitat metalul este folosită pentru a tăia metalul extrem de facil. Aceasta poate taia produse feroase sau neferoase, precum și alte materiale, pentru a obtine produse finite din acestea.

Aparatele de debitat metal sunt clasificate după anumite caracteristici, în functie de:

  • tipul procesului tehnologic
  • de instrumentul de tăiere
  • de aspectul mașinii.

Pentru a alege o mașină de tăiat, trebuie, în primul rând, să vă bazați pe principalele caracteristici ale materialului sau materialelor pe care va trebui să le tăiați.

În plus, trebuie să vă asigurați că mașina poate efectua grosimile de tăiere dorite și că suprafața mesei este potrivită pentru dimensiunile pieselor cu care urmează să lucrați. În cele din urmă, veți alege tehnologia de tăiere în funcție de precizia, calitatea de tăiere și productivitatea cerute. Pentru a afla toate aceste detalii tehnice despre aparatul debitat metal pe care îl doriți, solicitați un apel de la consultanții noștri.

Magazinul online www.pit.md vă oferă o gamă variată de mașini debitat metal, la cel mai bun preț, de la cei mai buni producători. Puteți alege un aparat mai ieftin sau mai scump, avem oferte pentru fiecare.

Garantăm produse de calitate și livrare gratuită în orice colț al țării. Puteți plasa comanda online pe site sau contactați-ne direct la numărul de telefon indicat pe site. Achitați online, la primirea mărfurilor sau dacă veniți personal la unul din rețeauna noastră de magazine! De asemenea aveți posibilitatea să cumpărați un aparat debitat metal în credit cu 0% dobândă.

Call
Messenger Messenger Viber Viber