Cumpara Motocoasa cu livrare in Moldova| Oferte Motocoase - Prețuri Atractive - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Categorie
Brand
Mai mult... colaps
Diametrul discului (mm)
Capacitatea bateriei (Ah)
Tensiunea bateriei (V)
Pret
LEI LEI

Motocoase  

pe pagină
Conține 102 produse.
Se afișează 1 - 60 din 102 produse

Întrebări şi răspunsuri

Care sunt avantajele utilizării unei motocoase?
Care sunt caracteristicile unei motocoase 4 timpi?
Există motocoase ieftine disponibile?
Cum pot beneficia de ofertele și reducerile la motocoase?
Care este politica de livrare pentru motocoasele achiziționate de pe Pit.md?

Descoperiți avantajele magazinului online pit.md pentru achiziționarea motocoaselor

La pit.md vă oferim o gamă variată de motocoase de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Avem modele de motocoase care să corespundă atât experților cât și amatorilor în domeniu.

Motocoase puternice și eficiente

Indiferent dacă aveți nevoie de o motocoasă pentru tuns iarbă sau pentru întreținerea unei suprafețe mari, avem soluții pe măsură. Motocoasele noastre sunt echipate cu motoare puternice și tehnologie avansată, asigurându-vă performanțe excelente și eficiență în lucrul cu vegetația.

Motocoase 4 timpi pentru o funcționare superioară

Motocoasele noastre cu motor în 4 timpi sunt ideale pentru utilizatorii care necesită un nivel ridicat de putere și performanță. Acestea oferă un cuplu mare și funcționare mai lină, ceea ce le face potrivite pentru sarcini mai solicitante.

Motocoase la prețuri accesibile

La pit.md ne dorim să vă oferim motocoase de calitate la prețuri accesibile. Avem opțiuni pentru toate bugetele, astfel încât să puteți găsi motocoasa potrivită fără a vă depăși limita financiară.

Oferte speciale și reduceri la motocoase

Vă invităm să descoperiți ofertele noastre speciale la motocoase, unde puteți beneficia de reduceri și promoții avantajoase. În acest fel, puteți economisi bani și să vă achiziționați motocoasa dorită la un preț mai convenabil.

Consultanță specializată

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție cu consultanță specializată în alegerea motocoasei potrivite. Vă putem oferi informații detaliate despre fiecare model, astfel încât să puteți lua decizia în cunoștință de cauză.

Livrare gratuită și rapidă

La pit.md vă oferim posibilitatea de a beneficia de livrare gratuită pentru comenzi cu valoarea de peste 999 lei în municipiul Chișinău. De asemenea, asigurăm livrare în toată țara, inclusiv în zonele rurale. Pentru comenzi sub 1999 lei, costul livrării este de 100 lei. Ne angajăm să efectuăm livrarea în centrele regionale ale republicii în termen de 7 zile.

Sortiment diversificat de motocoase

Motocoase

Motocoasele sunt folosite pentru lucrări ușoare, precum îngrijirea paturilor de flori sau a zonelor lângă copaci. Acestea pot fi utilizate pentru tăierea plantelor sălbatice, ierbii groase și arbuștilor. Avem modele de motocoase potrivite pentru diferite tipuri de lucrări.

Motocoase pe benzină

Motocoasele pe benzină sunt autonome și puternice. Acestea necesită benzină și ulei de motor și funcționează în orice condiții meteo. Cu toate acestea, necesită o întreținere mai dificilă comparativ cu alte tipuri de motocoase.

Motocoase cu fir electric

Motocoasele cu fir electric sunt instrumente ușoare, cu zgomot scăzut și ecologice. Acestea sunt mai ieftine, dar au o putere mai mică în comparație cu cele pe benzină. Utilizarea lor este interzisă în timpul ploii.

Motocoase cu acumulator

Motocoasele cu acumulator nu produc zgomot și pot fi utilizate în orice condiții meteo. Acestea sunt mobile, ușoare și necesită încărcarea bateriei. Unele modele sunt dotate cu sistem electronic de manevrare.

Pentru detalii suplimentare și pentru a profita de avantajele noastre, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon +373 79 12 12 33.

. Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă poate oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai bună alegere în achiziționarea unei motocoase.

Call
Messenger Messenger Viber Viber