Motocoase pe benzină de înaltă calitate - Pit.md - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Brand
Mai mult... colaps
Puterea (W)
Mai mult... colaps
Greutate (Kg)
Mai mult... colaps
Tipul motorului
Capacitate cilindrică (cm3)
Numărul de rotații max. (rpm)
Pret
LEI LEI

Motocoase pe benzina  

pe pagină
Conține 63 produse.
Se afișează 1 - 60 din 63 produse

Întrebări şi răspunsuri

Beneficiile Trimerelor pentru gazon pe benzina?
Cum să alegi un trimer pe benzină pentru uz casnic?
Care-s părțile componente a unui trimer pe bezină?

Motocoase pe benzină: Tunderea gazonului într-un mod eficient

Cu motocoasa pe benzină, tunderea gazonului devine o sarcină ușoară și eficientă. Această unealtă puternică și fiabilă este proiectată special pentru tunsul ierbii și oferă rezultate excelente.

Amestecul de benzina și ulei: Secretul funcționării optime

Amestecul de benzina și ulei este esențial pentru funcționarea motocoasei pe benzină. Asigurați-vă că respectați proporțiile corecte pentru a asigura un funcționament optim al motorului. Acest amestec asigură lubrifierea corespunzătoare a componentelor interne și protejează motocoasa de uzură prematură.

Motocoase pe benzină ieftine: Performanță la un preț accesibil

Dacă căutați o motocoasă pe benzină ieftină, vă putem oferi o gamă variată de opțiuni, adaptate bugetului dumneavoastră. Indiferent de preț, asigurăm calitatea și performanța motocoaselor noastre pe benzină.

Motocoase pe benzină pentru gazon: Tunderea eficientă a suprafețelor mari

Motocoasele pe benzină pentru gazon sunt perfecte pentru tunsul ierbii pe suprafețe mai mari. Acestea vă oferă libertatea de mișcare și manevrabilitatea necesară pentru a obține un gazon bine întreținut și uniform.

Motocoase pe benzină pentru tuns iarbă: Rezultate profesionale în curtea dumneavoastră

Cu o motocoasă pe benzină de tuns iarbă, veți obține rezultate profesionale. Aceste instrumente puternice și eficiente vă permit să tăiați iarbă într-un mod precis și uniform, transformând curtea dumneavoastră într-un loc frumos și îngrijit.

Motocoase pe benzină cu roți: Stabilitate și ușurință în manevrare

Dacă doriți o motocoasă pe benzină cu roți, puteți opta pentru un model care să ofere stabilitate și ușurință în manevrare. Aceste motocoase sunt ideale pentru terenurile mai mari sau pentru utilizatorii care doresc un efort fizic redus în timpul tunderii ierbii.

Motocoase pe benzină ușoare: Confort și manevrabilitate maximă

Căutați o motocoasă pe benzină ușoară? Avem opțiuni adecvate pentru dumneavoastră. Aceste motocoase sunt proiectate cu accent pe greutatea redusă, astfel încât să puteți lucra fără efort și să vă bucurați de o experiență confortabilă.

Motocoase cu fir pe benzină: Precizie și finisaj impecabil

Motocoasele cu fir pe benzină sunt perfecte pentru cei care doresc să lucreze cu precizie și să obțină un finisaj impecabil. Acestea sunt ideale pentru tunderea marginilor și a locurilor greu accesibile ale gazonului.

Livrare în toată țara: Motocoasa de tuns iarbă la îndemâna dumneavoastră

Livrăm motocoasele noastre pe benzină în toată țara, inclusiv în Chișinău și în alte orașe din Moldova. Indiferent de locația dumneavoastră, vă punem la dispoziție aceste unelte de înaltă calitate pentru tunderea ierbii într-un mod eficient și profesionist.

Call
Messenger Messenger Viber Viber