Cumpara drujbe in Chisinau cu livrarea în Moldova - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Brand
Mai mult... colaps
Puterea motorului (W)
Mai mult... colaps
Lungimea barei (mm)
Mai mult... colaps
Greutate (Kg)
Mai mult... colaps
Capacitate cilindrică (cm3)
Pret
LEI LEI

Drujbe pe benzina  

pe pagină
Conține 68 produse.
Se afișează 1 - 12 din 68 produse

Motofierăstrăul cu lanț pe benzină este utilizat pe scară largă pentru tăierea copacilor și tăierea lemnului. Dacă aveți o proprietate rurală, ferăstrăul cu lanț vă va fi foarte util. Este o unealtă formată dintr-un motor care întoarce un lanț cu dinți tăietori atașați. 

Cu drujba cu lanț pe benzina aveți avantajul ca aveți mai multă agilitate la lucru, întrucât nu necesită fire și încărcatoare, pe lângă faptul că este mai puternic. 

La Pit.md găsiți drujbe pe benzină și multe accesorii pentru drujbă, de la producători recunoscuți și la preț accesibil.

Drujbele pe benzină corespund următoarelor cerințe:

  • Pentru lucrări de tăiere foarte precise și delicate pentru cioplirea lemnului și pomicultura, există drujbele noastre manevrabile, cu vibrații reduse pentru sculptură.
  • Ferăstraiele noastre de întreținere a copacilor vă ajută să tăiați ramurile și să scurtați coroanele. Sunt special concepute pentru lucrul cu copaci și sunt folosite exclusiv de utilizatori instruiți în întreținerea copacilor.
  • În operațiunile de salvare, precizia și fiabilitatea sunt un factor cheie. Ferăstrăul profesional pe benzină pentru operațiuni de salvare este proiectat ideal pentru munca echipelor de urgență din departamentele de pompieri sau organizațiile de asistență tehnică.

Dacă aveți de mai multă informație despre caracteristicile tehnice a unei drujbe pe benzină care vă interesează puteți solicita oricând ajutorul consultanților noștri, prin chat-ul online sau solicitând un apel.

Oferim garanție și posibilitatea cumpărării în credit a oricărui produs. Puteți merge personal să ridicați comanda sau așteptați acasă, pentru că facem livrare în Chișinău și toată țara. Achitați online sau la primirea mărfii.

Cu Pit.md ai drujba pe benzină potrivită pentru dumneavoastră, ca buget și calitate!

Call
Messenger Messenger Viber Viber