Generatoare de Curent pe Diesel - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
 • Cosul contine 0 produse 1 produs
 • Total livrare (TVA incl.)
  Urmează sa fie stabilit
 • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Brand
Mai mult... colaps
Puterea max. (W)
Pret
LEI LEI

Generatoare diesel 1.7kW-6.5kW  

Conține 8 produse.
Se afișează 1 - 8 din 8 produse

Întrebări şi răspunsuri

Puterea necesara a generatorului diesel
Generator stationar sau generator portabil?
Tensiunea furnizata de generatorul diesel
Sistemul de pornire al generatorului diesel
Carcasa generatorului diesel

Un generator de curent diesel este o sursa de energie electrica portabila, care functioneaza cu ajutorul unui motor diesel. Acesta converteste combustibilul in miscare, apoi energia mecanica este transmisa la un generator, care produce energie electrica.

Generatorul diesel este utilizat frecvent in locuri fara acces la energia electrica de la reteaua publica sau in situatii de urgenta. De asemenea, este utilizat in industrie pentru a furniza energie de rezerva sau pentru a alimenta echipamente critice. In general, generatorul de curent diesel este o solutie convenabila si eficienta pentru a asigura alimentarea cu energie electrica in diverse situatii.

Un generator de curent diesel este ceea ce cauti daca ai nevoie de care sa fie puse in functiune rapid si sa mearga fara intreruperi peste 10 ore din zi. Generatoarele pe motorina pornesc usor chiar si la temperaturi scazute, au o perioada de functionare ridicata, sunt fiabile si au costuri de utilizare reduse.

Controleaza sistemul de alimentare cu electricitate si alege o sursa de curent independenta pentru casa, firma sau atelierul tau!

Comanda cu incredere generatorul potrivit pentru nivelul de consum instalat, iar de garantie si service se ocupa echipa PIT.MD!

Cum alegi un generator diesel?

Atunci cand alegi un generator diesel, este important sa iei in considerare mai multi factori, inclusiv:

 1. Puterea: Asigura-te ca alegi un generator cu o putere adecvata nevoilor tale. Calculeaza puterea necesara pentru a alimenta echipamentele sau dispozitivele pe care le doresti si adauga o margine de siguranta.
 2. Eficienta combustibilului: Un generator diesel cu o eficienta ridicata a combustibilului va consuma mai putin combustibil si va functiona mai mult timp cu un singur rezervor.
 3. Portabilitatea: Daca intentionezi sa folosesti generatorul in diferite locatii, asigura-te ca este usor de mutat si transportat.
 4. Fiabilitatea: Este important sa alegi un generator diesel de la un producator de incredere si cu o reputatie buna in industrie. De asemenea, asigura-te ca este construit din materiale durabile si rezistente.
 5. Zgomotul: Generatoarele diesel pot fi destul de zgomotoase, asa ca ia in considerare nivelul de zgomot si cautati un model cu nivelul de zgomot redus.
 6. Sistemul de pornire: Asigura-te ca generatorul are un sistem de pornire fiabil si usor de utilizat, cum ar fi un buton de pornire electric sau un sistem de pornire la cheie.

In general, alegerea unui generator diesel depinde de nevoile tale specifice si de conditiile de utilizare. Toate tipurile de scule electrice si unelte profesionale de calitate! Comanda poate fi făcută on-line pe www.pit.md. Livrarea se efectuează nu doar în Chișinău, ci și în orice punct al Moldovei. Consultanții sunt gata să răspundă la orice întrebare în privința caracteristicilor exploatării, prețului și livrării. Deci nu ratați șansa să cumpărați generator de curent diesel la prețuri mici cu livrare la domiciliu în raza Chișinăului și întregii Moldove.

Call
Messenger Messenger Viber Viber