Compresoare pneumatice profesionale de vanzare in Chisinau, Moldova - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Categorie
Brand
Mai mult... colaps
Puterea (W)
Mai mult... colaps
Volum (L)
Mai mult... colaps
Productivitate Iesire (L/min)
Mai mult... colaps
Pret
LEI LEI

Compresoare  

pe pagină
Conține 149 produse.
Se afișează 1 - 60 din 149 produse

Întrebări şi răspunsuri

Ce lucrări putem face cu compresorul?

Trasăturile și caracteristicile compresoarelor:

Toate compresoarele sunt folosite pentru a lucra cu echipamentul pneumatic.

Funcția primară a compresoarelor este de a acumula aer compresat și de a alimenta echipamentul pneumatic cu aer compresat. Se recomandă folosirea compresoarelor în sferele precum: prelucrarea lemnului, lăcătușărie și în lucrul cu reparația mașinilor.

Reperele principale care trebuie urmate atunci când cumpărăm un compresor:

  • Tipul motorului – Majoritatea compresoarelor sunt echipate cu motoare electrice. Însă, în lucrările de construcție este preferabil să alegeți un motor care utilizează benzină.
  • Sistemul de lubrifiere – Cele mai des întâlnite sisteme de lubrifiere la compresoare sunt cele pe bază de ulei. Lubrifierea compresorului pe bază de ulei este folosit în manufactură și la atelierele de reparație auto. Compresoarele cu lubrifiere fără ulei sunt folosite în domeniile precum: domeniul medicinei și industriei alimentare.
  • Locația receptorului - În mod tradițional, este instalat orizontal, poziționat vertical, instrumentul este mai compact și ergonomic.

Compresorul cu piston este recomandat pentru utilizarea casnică, iar pentru uz profesional cel cu centură. Numărul de cilindirii al compresorului remarcă productivitatea acestuia, cu cât mai mulți cilindrii, cu atât crește mai mult productivitatea compresorului.

Unde poți procura un compresor?

În magazinul online pit.md, poți cumpăra compresoare ieftine și profesionale. Procurarea compresoarelor poate fi făcută fizic în magazinele noastre (vezi harta magazinelor) sau prin livrare, posibilă atât în raza Chișinăului cât și în toată Moldova. Doar la noi, beneficiați de reduceri și promoții lunare, la fel și de procurarea instrumentelor în credit.

Call
Messenger Messenger Viber Viber