Mașini de spălat cu presiune - Cumpără cele mai bune mașini de spălat - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
 • Cosul contine 0 produse 1 produs
 • Total livrare (TVA incl.)
  Urmează sa fie stabilit
 • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Categorie
Brand
Mai mult... colaps
Puterea (W)
Mai mult... colaps
Presiunea de lucru (Bar)
Mai mult... colaps
Presiunea maximă (Bar)
Mai mult... colaps
Pret
LEI LEI

Mașini de spălat cu presiune  

pe pagină
Conține 118 produse.
Se afișează 1 - 12 din 118 produse

Mașina de spălat cu presiune este un aparat care pompează apă sub presiune printr-țeavă din interiorul echipamentului și prin jeturi cu viteză mare, cu diferite niveluri de presiune.

Mașinile de spălat cu înaltă presiune sunt esențiale pentru efectuarea oricărui tip de curățare, mai ales pentru cele mai grele. Mașinile de spălat cu apă de uz profesional sunt folosite pentru:

 • a spăla mașini
 • unelte agricole și industriale.

Mașina de spălat cu înaltă presiune, de uz casnic, este foarte practică pentru curățarea:

 • geamurilor
 • ușilor
 • pardoselii

Întregul echipament al aparatului de spălat mașini poate îndepărta chiar și murdăria încrustată pe suprafețe, fiind un mare avantaj al spălarii cu jet. Cu spălare cu jet este posibil să economisești până la 80% din factura de apă, pe lângă faptul că face curățarea mult mai eficientă și de înaltă calitate.

Caracteristicile esențiale ale acestei mașini

 • Putere în funcție de nevoile dumneavoastră
 • Transport ușor
 • Eficiență ridicată

Rețineți! Un avantaj puternic al mașinii de spălat cu înaltă presiune este că utilajul este extrem de compact, adică ușor de depozitat și chiar de operat în timpul curățării.

Caracterizată prin versatilitatea și eficiența sa la curățarea în interior și în exterior, mașina de spălat cu înaltă presiune este opțiune excelentă pentru cei cărora le place să-și păstreze casa mereu curată.

Cu toate acestea, alegerea celei mai bune mașini de spălat cu presiune necesită cunoașterea unor specificații tehnice. În acest fel, analizând aceste detalii, se poate ști dacă produsul ales corespunde cerințelor dumneavoastră. Astfel de informații le puteți solicita de la consultanții noștri online, solicitând un apel.

Aparatele de spălat mașini cu presiune din magazinul online www.pit.md sunt recunoscute pentru calitatea, performanța și cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

De asemenea în magazinul nostru aveți selecție largă de mașini de spălat cu înaltă presiune în Chișinău sau alt oraș din țară, deoarece livrăm oriunde. În așa mod puteți ridica personal comanda sau așteptați direct acasă. Cel mai adesea, mașinile de spălat cu presiune înaltă sunt livrate cu accesoriile necesare pentru performanța lor optimă.

Cumpărând online din magazinul pit.md aveți garanția produsului, deservire la cel mai înalt nivel, dar și posibilitatea cumpărării în credit.

Nu mai stați pe gânduri și alegeți acum cel mai bun aparat de spălat autcu presiune preț avantajos, printr-un singur click!

Call
Messenger Messenger Viber Viber