Cumpara masini de frezat in Chisinau - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Brand
Mai mult... colaps
Puterea (W)
Mai mult... colaps
Rotații (rpm)
Mai mult... colaps
Adîncimea de lucru (mm)
Pret
LEI LEI

Mașini de frezat  

pe pagină
Conține 46 produse.
Se afișează 1 - 12 din 46 produse

Întrebări şi răspunsuri

3. Cum alegi cea mai bună mașină de frezat?
2.  Cum alegi cea mai bună mașină de frezat?

Mașina de freza face posibilă prelucrarea practic oricărei piese cu suprafețe de toate tipurile și formele cu ajutorul sculelor și dispozitivelor lor speciale. Pentru a face acest lucru, ele trebuie:

  • să fie proiectate să reziste la eforturi mari;
  • să prezinte acționare eficientă și poziționare precisă a axului și a mesei de lucru (locul mașinii unde este fixată piesa de prelucrat);
  • să fie ușor de operat.

Clasificarea mașinilor de frezat

Deoarece există mai multe modele de mașini de frezat, părțile principale ale acesteia pot varia de la o configurație la alta. În ceea ce privește sistemul de avans, acesta poate fi clasificat ca manual sau automat (electric sau hidraulic). În ceea ce privește structura sa, puteți avea mașini de frezat de atelier (sau scule - flexibilitate mai mare) și de producție (productivitate mai mare), mașină de frezat verticală sau mașină de frezat orizontal .

În magazinul online Pit.md vindem și lucram cu diferite mărci de mașini de frezat. Lucrăm cu producători de strunguri și echipamente de prelucrare, cum ar fi Crown, Makita, Pit, Metabo și alții.

Suntem un magazin online de instrumente care vă oferă toate condițiile de securitate, garanție și achiziție. Avem magazine în mai multe orașe din țară și vindem produsele noastre cu livrare rapidă oriunde în Moldova, cu posibilitatea achitării în credit.

Mașina de frezat preț depinde de caracteristicile tehnice și alte funcții suplimentare. Aveți întrebări? Contactați-ne la numărul +373 79 12 12 33 și aflați cum să cumpărați cu Pit.md.

Call
Messenger Messenger Viber Viber