Polizoare unghiulare in Chișinau | Șlefuitoare unghiulare cu livrare în Moldova - PIT.md

Produs a fost adaugat cu success în în coșul Dvs.

Continuați cumpărăturile
  • Cosul contine 0 produse 1 produs
  • Total livrare (TVA incl.)
    Urmează sa fie stabilit
  • Total produs (TVA incl.)

Filtru

Inchide
Categorie
Brand
Mai mult... colaps
Diametrul discului (mm)
Puterea (W)
Mai mult... colaps
Nr. de rotații in gol (rpm)
Mai mult... colaps
Pret
LEI LEI

Polizoare unghiulare  

pe pagină
Conține 253 produse.
Se afișează 1 - 12 din 253 produse

Întrebări şi răspunsuri

Cum alegi un polizor unghiular pentru gospodărie?
Ce este un polizor și ce tipuri cunoaștem?
Care este diferența dintre un polizor unghiular și șlefuitor?
Care polizor este mai bun: Bosch sau Makita?

Polizorul unghiular este mașină-unealtă, folosită la tăierea, șlefuirea și curățirea materialelor cu diferit grad de duritate (beton, piatră, metal). Polizorul este folosit și la ascuțirea uneltelor de tăiat. Internet-magazinul nostru vă oferă un sortiment vast de polizoare unghiulare de la cele mai renumite branduri. Noi colaborăm direct cu producătorii, de aceea vă oferim produsul la prețuri mici. De asemenea, aveți posibilitatea de a procura în credit.

Sortimentul polizoarelor

Înainte de a procura polizorul unghiular e important să ne lămurim în gama mașinilor și să alegem modelul optim.

În dependență de utilizarea polizoarelor, ele sunt de tip profesionale și de uz casnic. De asemenea, acestea sunt clasificate și în funcție de principiul de lucru.

Electrice – cu tensiunea de 220V; gamă variată de dimensiuni; preț accesibil; se pot folosi discuri de polizat, sau tăiat de diferite diametre; greutate mică; la fluctuații de tensiune se întâmplă întreruperi în funcționare; spațiu de lucru se limitează la lungimea cablului.

Pe acumulator – funcționează de la baterie; confortabile pentru lucrul în locuri greu accesibile și afară; timpul de lucru se limitează la capacitatea bateriei; compatibil cu discuri de polizat, sau tăiat cu diametru mic.

Pe benzină – dispozitiv mare; dotat cu motor; rezervoare pentru combustibil și mâner adiționat; se pot folosi cu discuri de polizat, sau tăiat de orice diametre; autonome; funcționează un timp îndelungat; zgomotoase; solicită cheltuieli pe combustibil.

Pneumatice – funcționează datorită curentului de aer; folosite pentru activități dificile și îndelungate; economice, sigure, nu provoacă zgomot, deoarece dispozitivul nu se încălzește.

Caracteristicile de bază, criteriile de selecționare

Diametrul discului – specialiștii recomand procurarea polizoarelor cu diametrul 125mm, 180mm și 230mm.

Puterea motorului – cu cât este mai mare unitatea, cu atât mai dur material poate tăia dispozitivul; cu cât e mai mare puterea, cu atât e mai greu aparatul.

Greutate – obligatoriu să testați modelul în magazin; fiți convins ca mâna nu obosește și este în stare să mențină dispozitivul.

Reglarea turației – o funcție importantă, dacă meșterul dorește să curățe, să șlefuiască sau să lustruiască suprafețele.

Tipul de muncă – criteriul principal de alegere.

Unde puteți comanda polizor unghiular în Chișinău, Moldova

În internet-magazinul nostru veți găsi un sortiment vast de polizoare unghiulare la prețuri mici. Pentru fiecare model este prezentată o descriere detaliată, parametrii de bază și prețul.

Toate tipurile de scule electrice si unelte profesionale de calitate! Comanda poate fi făcută on-line pe www.pit.md. Livrarea se efectuează nu doar în Chișinău, ci și în orice punct al Moldovei. Consultanții sunt gata să răspundă la orice întrebare în privința caracteristicilor exploatării, prețului și livrării. Deci nu ratați șansa să cumpărați polizor sau șlefuitor unghiular la prețuri mici cu livrare la domiciliu în raza Chișinăului și întregii Moldove.

Call
Messenger Messenger Viber Viber